Serrebouwer

Een serrebouwer is een vakman die als zzper werkt of een bedrijf dat serres bouwt. Beide bouwen dus serres maar ze hebben verschillende middelen tot hun beschikking.

Een zzp serrebouwer werkt alleen of met een aantal andere persoon. Heeft geen personeel in dienst vandaar ook zelfstandige zonder personeel waarvan de afkorting zzp is. Dit brengt zijn voordelen en nadelen met zich mee. Het nadeel is dat het langer gaat duren voordat de serre klaar is. Dit is ook gelijk het voordeel want een zzper zal zijn tijd nemen en waarschijnlijk veel van het werk met hand doen.

Een serrebouwer bedrijf met veel personeel in dienst en zijn eigen machines kan veel sneller een serre bouwen. Het is vaak al mogelijk om een serre in een week te bouwen. Een groot bedrijf heeft namelijk het geld voor dure machines en kan meerdere vakmannen tegelijk aan het project laten werken. Een grote serrebouwer bedrijf koopt ook de materialen in grote aantallen in waardoor de prijzen lager zijn. Dit bespaart ze een hoop geld.

De grote serrebouwer bedrijf is ook uiteindelijk goedkoper. Ze kunnen het werk namelijk sneller doen en tegen veel lagere kosten dan een zzp serrebouwer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*