Bespaar op uw zorgverzekering

Een hele goede tip om geld te besparen, is het ziektekostenverzekering vergelijken zo houd u meer geld over, om leuke cadeaus te koen voor kerst. Elke jaar stappen mensen over op een nieuwe zorgverzekeraar en besparen zo honderden euro’s per jaar.

In 2015 stijgen de premies

zorgverzekering vergelijkenDe zorgverzekeringen 2015 worden duurder en het is daarom nog nooit zo belangrijk geweest, om ziektekostenverzekering te vergelijken en dit kunt u gewoon online doen. Door de ziektekostenverzekering vergelijken kunt uw goedkopere zorgverzekering afsluiten, waardoor je in 2015 juist geld gaat besparen in plaats van meer betalen. Toch doen nog te weinig Nederlanders dit, het blijkt dat maar 1 op de 3 Nederlanders ziektekostenverzekering vergelijken en overstappen op een goedkoper zorgverzekering.

Als u wil overstappen op een nieuwe zorgverzekering, dan moet uw nu al ziektekostenverzekering gaan vergelijken, want u heeft maar tot oudjaarsdag de tijd om over te stappen. Na de oudjaarsdag zit uw weer een jaar vast, aan uw huidige zorgverzekeraar. Veel mensen vergelijken nu dan ook de zorgverzekeringen 2015 en stappen alvast over, want is inmiddels algemeen bekend dat de premies omhoog gaan.

De belastingdienst gaat wel hogere zorgtoeslag uitkeren aan mensen met lager inkomen, maar dit is maar een druppel op een kokende plaat. Voor een betere dekking en lagere premie, is het zeker slim om de basisverzekering vergelijken en overtappen indien uw goedkoper uit bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*