Sloopauto ophalen

Heeft je auto zijn laatste kilometer gereden en wil je er van af? Je kunt de auto dan gratis laten ophalen door heel Nederland. Er zijn namelijk meerdere bedrijven die de auto willen kopen en komen het gratis ophalen.

sloopautoEen auto die helemaal op is noemen we ook wel een sloopauto, want deze auto kun je niet meer doorverkopen. Als je een auto wil doorverkopen moet die het nog goed en het moet door een apk keuring komen. Je kunt een sloopauto nog wel verkopen, dit doe je aan een autobedrijf dat zich bezig houd met demonteren van sloopauto’s.

Demonteren van sloopauto

Verschillende bedrijven houden zich bezig met demontage van sloopauto’s. Ze geven je dan ook een leuke prijs voor de sloopauto en komen het gratis ophalen. Ze demonteren de sloopauto en verkopen de bruikbare onderdelen. Ook de metaal en kunststof word hergebruik. Het is allemaal dus heel milieu vriendelijk en je verdient er nog leuk aan.

Export naar het buitenland

In het buitenland en vooral derde wereld landen is er veel vraag naar reserve onderdelen van oude auto’s. Er kan dus leuk verdient worden met de export van oude auto onderdelen. Zo zal jouw oude sloopauto nog van pas komen en heb je er zelf ook iets aan verdient. Leer meer over hergebruik van oude auto onderdelen op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*