Vloeren van natuursteen

Natuursteen vloeren komen steeds vaker voor in Nederland, omdat mensen steeds vaker kiezen voor duurzame producten. Natuursteen is heel sterk en totaal niet vatbaar voor schade en het kan makkelijk tientallen jaren meegaan zonder onderhoud.

NatuursteenHet probleem met de meeste soort vloeren is dat ze makkelijk beschadigen en men moet er heel voorzichtig mee zijn. Je moet de meubels altijd voorzichtig verplaatsen en iets onder de meubels neerleggen, zodat er geen krassen op de vloer komen. Met vloeren van natuursteen bestaat dit probleem niet, want meubels kunnen de vloer niet beschadigen. Natuursteen is heel sterk en het is een puur natuur product wat niet makkelijk te beschadigen is.

Natuursteen wordt in fabrieken en werkplaatsen bewerkt tot vloertegels of wandtegels. Tijdens het proces wordt er niks aan toegevoegd en de natuursteen behoud zijn kwaliteit. De tegels zijn soms ruw en andere tegels worden gepolijst of op een andere manier bewerkt, maar er wordt nooit iets aan toegevoegd.

In Nederland komen de natuursteen tegels uit het buitenland, omdat we in Nederland zelf maar twee soorten natuursteen hebben. In Nederland hebben we mergel en zandsteen, alhoewel van beide tegels gemaakt kunnen worden zijn deze tegels niet geschikt voor binnen het huis.

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op een ban de onderstaande websites:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*